2018-10-28 06:01:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Egy kiadós alvás ráférne önre

Napi horoszkóp október 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Vízöntő jegyében áll. Lehetséges, hogy túlpörgette magát, és nagyon elfáradt. Egy kiadós alvás ráférne önre.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz kellemetlen fényszöge miatt ma apró dolgok is komolyan fel tudják majd dühíteni önt, talán nem is tudja miért idegeskedik. Tegyen egy nagy sétát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr még mindig együtt áll a Jupiterrel. Merész tervet sző, de a hosszabb távra szólókat gondolja át újra. Csak olyan munkákat vállaljon el, amelyekhez személyesen és érzelmileg is tud kötődni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold közeledik a Szaturnusz szembenállásához. Ne engedje, hogy bárki elrontsa a hangulatát. Igyekezzen megtartani a jó hírnevét, ma az a jó, ha ad a látszatra is!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Próbálja megköszönni mások kedvességét valamilyen aprósággal. Egy tálca süteményt, egy doboz édességet mindenki szívesen fogad.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Skorpió jegyében áll. Ez hozhat feszültséget az életébe. Próbáljon meg minél megértőbb, és minél kedvesebb lenni az ismerőseivel. Valaki jelentősen befolyásolhatja az ön életét.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz, a Mérleg jegyének uralkodó bolygója szemben áll az Uránusszal. Gondolkodás helyett inkább pihenjen, maradjon ágyban, amíg csak lehet. Ön mindig talál munkát magának, ma azonban a kikapcsolódás sokkal többet jelenthetne.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter és a Merkúr együtt áll a Skorpió jegyében. Ez hajlamosíthatja arra önt, hogy jobban siessen, mint kellene, és így többet kockáztathat. Hagyjon időt magának, vezessen lassabban, és legyen békésebb.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr együtt áll az ön uralkodó bolygójával. Ez arra biztatja, hogy azonnal mondja ki, ami a szívén van. Ha teheti, foglalja le magát valamivel, és ne vitatkozzon senkivel. Igyekezzen barátságosan elfogadtatni a véleményét másokkal.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó és a Szaturnusz is a Bak jegyében áll. Ha úgy gondolja, most megszervezheti az utazását akár a legtávolabbi országokba is. A bolygók kedveznek ennek, minden, amit most kitervel, sikeres lesz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz szemben áll a Nappal. Ettől ön még szellemileg nagyon éber, ennek köszönhetően sokkal gyorsabban fogja fel a dolgokat. Remek időszak ígérkezik a tanulásra, kutatásra, tervezésre.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz szemben áll az Uránusszal. Emiatt ön sokkal könnyebben megsértődik, mint máskor. Hajlamosabb lehet az ingerlékeny viselkedésre, sőt arra is, hogy bármilyen apróságot saját személye elleni támadásnak fogjon fel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: